Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Malandrí Criminal Podcast

comentem documentals de crims

  • 12
    Mecenas

Obrim L'Aixeta

Ep! Aquí teniu la nostre presentació oficial a L'Aixeta, feu-li una ullada!
Benvinguts malandrins, malandrines i altres criminals!
 Si heu arribat aquí deu ser perquè:
  1. ja ho hem anunciat i hem començat a fer-nos promo
  2. sou seguidors i seguidores del podcast i voleu donar-nos una mica de suport, o...
  3.  acabeu de descobrir que existim i teniu curiositat per la cutrada que tenim muntada aquí. 

En tot cas, gràcies per visitar-nos. 

Han passat uns quants mesos des que vam començar a penjar episodis (de fet, vam començar al març de l'any passat), i des de llavors hem creat una petita comunitat d'oients fidels, als que sembla que els agrada el que fem, així que no tenim intenció de parar. 

Però portar el podcast al dia és molta feina: entre organitzar-nos entre nosaltres (que potser és el més difícil), veure els documentals, preparar guions, gravar a altes hores de la nit i editar els episodis, si a més a més li sumem feina, estudis i... potser una mica de vida social? A vegades fer el podcast pot ser una mica estressant, encara que ho fem amb tota la il·lusió del món.

La vostre aportació no suposaria un canvi real quant a la nostre ansietat, però una mica de suport ens podria ajudar a millorar el podcast poc a poc: potser podem comprar un programa d'edició millor o cubrir un micròfon quan s'espatlli o qualsevol tonterieta. A canvi ens comprometríem a intentar donar-vos una miqueta de contingut extra de tant en tant. Igual ens costa una mica al principi però a mesura que avancem i creixem ja se'ns aniran acudint idees. 

De moment, anirem penjant els episodis que ja estan disponibles a la resta de plataformes poc a poc (yay, una plataforma més de què preocupar-nos), i intentarem inventar-nos algun tipus de bonus per a qui es faci subscriptor. Clar que no cal que us feu subscriptors si no voleu, també teniu l'opció de fer una donació puntual, o si no us donen els calers com a nosaltres, si ens seguiu a les xarxes i deixeu algun like o comentari a la plataforma on ens escolteu, nosaltres estarem més que contentes. 

Aprofitem per recordar-vos que ens podeu trobar a Twitter i Instagram si voleu interactuar amb nosaltres, i podeu escoltar-nos a Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts i Ivoxx, cada dijous a les 12 h. 

Gràcies per visitar-nos, esperem portar-vos alguna cosa nova ben aviat!

L'equip de Malandrí Criminal: Carla, Marta i Clara 🖤❤️🖤